Oprit & Terras

100% biologisch

Reiniging oprit of terras

 

De reiniging van uw oprit of terras kan gebeuren via een biologische reiniging of via een dieptereiniging met het verharden van de voegen.

Hieronder vindt u een beschrijving van beide procedures.

 

 

Biologische reiniging

De oppervlakte wordt gereinigd onder lage druk met warm water (95°). Hierdoor weken wij niet enkel het vuil los van het oppervlak,

maar doden we ook het onkruid en organismen tot in de wortel.

Nadat uw oprit of terras is gereinigd, kunnen wij deze optioneel terug inzanden (zand of kwartszand).

Als laatste behandelen wij het gereinigde opp. met 100% biologisch afbreekbaar product op basis van enzymen tegen algen, mos en luchtpolutie.

 

Voor onderhoud raden wij aan om jaarlijks nog 1 maal preventief te behandelen. Dit kan u perfect zelf doen, maar natuurlijk bieden wij ook hiervoor graag onze diensten aan. U kan het product steeds bij ons verkrijgen in bussen van 5L of 20L. Het product wordt aangelengd op basis van 1L product en 4L water.

Ook perfect voor het behandelen van natuursteen, houten terrassen of meubels en kunststof. U dient enkel in te sproeien wanneer u een paar dagen zon verwacht en verder hoeft u niets te doen, de zon werkt voor u!

 

 

Dieptereiniging met verharden van voegen

Hiervoor gaan we exact hetzelfde te werk als in bovengenoemde procedure met als verschil dat de voegen worden gereinigd tot op een diepte van 30mm.

Na de reiniging wordt de waterdoorlatende voegmortel aangebracht. Deze unieke procedure zorgt voor een natuulijke uitstraling en zeer fijne afwerking zonder cementsluier. De voegmortel is verkrijgbaar in 3 kleuren: neutraal (zand), steen grijs en basalt en in verschillende draagkrachtgradaties.

 

  • Gedaan met onkruid en het verdwijnen van zand in de voegen
  • Waterdoorlatend, geen plassen
  • Vorst- en dooizoutbestendig
  • Originele kleur van de bestrating wordt opnieuw zichtbaar
  • 3 voegkleuren beschikbaar
  • Jaarlijks onderhoud wordt kinderspel

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Bart Engels

 

0471/60.50.21.

 

Vlierbeslaan 26, 2960 Brecht